BA-88260 ČITLUK,
Gospodarska zona Tromeđa 7
Pon - Pet: 7:30 - 16:00
Sub - Ned: zatvoreno
Novosti / Oprema za čišćenje tvrtke Dulevo

Još jedan proizvod zaslužuje biti spomenut u ovim rubrikama blogova, a to je industrijska oprema i oprema za čišćenje talijanske tvrtke Dulevo.   Tvrtka Dulevo nastala je daleke 1976. god. u Parmi, a već 1982. god. otvaraju prvu tvornicu u gradiću Sanguinaro, također u regiji EmiliaRomagna. Tvrtka Dulevo 1991. godine pridružuje se grupaciji Lampogas S.p.A, te postaje vodeći talijanski i europski proizvođač u sektoru industrijskog i urbanog čišćenja. 

Džida d.o.o. i Dulevo čistači 

Trenutno u našoj ponudi Dulevo čistača imamo nekoliko modela boost LINE strojeva za čišćenje:

  • Stroj za čišćenje podova boost 20.0 - idealan za manje prostore, lako se koristi i zauzima veoma malo mjesta prilikom skladištenja. Budući da boost 20.0 radi u hodu naprijed i nazad, idealan je za čišćenje prostora ispod stolova.  Model koji radi na baterije opremljen je ugrađenim punjačem koji se može koristiti sa svakom utičnicom, te stoga nije potreban poseban prostor za punjenje.  S druge pak strane, model koji radi na 230 V ipak je najpogodniji budući da nije ograničen vremenskim trajanjem baterija te je zbog toga uvijek spreman za uporabu. 
  • Stroj za čišćenje podova boost 30.0 – kao i model boost 20.0, i ovaj model idealan je za mali radni prostor. Posebnost modela 30.0 je četka koja radi pod velikim pritiskom. Ovo omogućava boost-u 30.0 da veoma lako čisti iznimno zaprljane površine. Boost 30.0 dostupan je s ili bez motoriziranih kotača. Rotacija četke kod verzije bez motoriziranih kotača pomaže potisku te je čini lakom za upravljanje.
  • Stroj za čišćenje podova boost 50.0 (u različitim verzijama) - različite verzije boost 50.0 modela za čišćenje podova su zapravo profesionalni strojevi za čišćenje koji su pogodni za bilo koju vrstu uporabe – u industriji ili prodaji, logistici ili u javnim prostorima. Iako je boost 50.0 profesionalni stroj za čišćenje, lagan je za uporabu. Sve funkcije rade automatski uz pomoć tek nekoliko prekidača. 
  • Stroj za čišćenje podova boost 90.0 – prvenstveno je namijenjen industrijskoj uporabi, no zadovoljava i sve potrebe za čišćenjem u javnim prostorima. Posebna pozornost posvećena je troškovima rada na sat kao ključnom faktoru produktivnosti. Boost 90.0 je također dostupan i kao model s kružnim četkama. Ovaj model, koji pere/briše omogućava detaljno pranje bilo koje površine, bez prethodnog čišćenja površine od čvrstog otpada. 

Kontaktirajte nas u jednoj od naših poslovnica u Čitluku, Sarajevu, Tuzli i Banja Luci te uz pomoć naših djelatnika odaberite jedan od modela strojeva za čišćenje talijanske tvrtke Dulevo. 

Džida d.o.o.