Servisna služba tvrtke Džida d.o

Servisna služba tvrtke Džida d.o

Viličar je osnovni stroj u svakoj tvrtki koja ima skladište. Bez njega, skladište postaje paralizirano, što se, samim time, odražava na cjelokupno poslovanje.

Narudžbe se nakupljaju, rokovi dostave se prolongiraju, a tvrtka dobija loš publicitet. Ne treba ni govoriti o konkurenciji koja bi taj trenutni problem i te kako znala i mogla iskoristiti.

Kako biste izbjegli ovakve probleme u Vašem poslovanju, potrebno je redovno servisirati Vaše viličare. No, i pored redovnog servisiranja, nepredviđeni kvarovi se mogu dogoditi.

U tom slučaju morate pozvati servisnu službu koja je brza i pouzdana, kako bi se nepredviđeni kvar što prije otklonio i Vaše skladišno poslovanje nastavilo svoj put bez poteškoća.

Servisna služba Džida d.o.o.

Džida d.o.o. je upravo ona tvrtka koja Vam može pomoći.

Ukoliko Vam se dogodi kvar na viličaru, dovoljno je da nas kontaktirate i u najkraćem vremenskom roku jedno od naših 16 servis vozila s profesionalnim serviserom, dolazi u pomoć. Naša servisna služba pokriva cijelu Bosnu i Hercegovinu. Kroz poslovnice u Čitluku, Sarajevu, Tuzli, Banja Luci, Tešnju, Bihaću, u mogućnosti smo pružiti profesionalnu pomoć u svim dijelovima države, u rekordnom roku.

Sigurnosni i Full servis

Želite li pak sa sebe skinuti teret brige oko servisiranja viličara, možemo Vam ponuditi paket Sigurnosni servis te paket Full servis u kojem mi 2 preuzimamo potpunu odgovornost za ispravnost i funkcionalnost vaših viličara.

Sigurnosni servis 

Kroz sigurnosni servis preko tvrtke Džida d.o.o., rasteretili ste sebe obaveza propisnog održavanja vaših viličara. Mi preuzimamo Vaše viličare i održavamo ih kroz suvremeni softver za analizu prilagođen Vašim potrebama i namjenama. Sigurnosnim servisom osiguravate spremnost vaših viličara za primjenu i smanjujete troškove popravaka prilikom nepredviđenih kvarova.

Full servis 

Uz Full servis, u potpunosti prebacujete svu odgovornost za Vaše viličare na nas. Kroz fiksni mjesečni paušalni iznos pokrivate cjelokupan servis:

1. rokove održavanja,

2. popravke,

3. nabavku rezervnih dijelova,

4. sigurnosne kontrole, 

5. pojedinačno savjetovanje,

6. osobnog servisnog tehničara zaduženog za vozni park vaših viličara, a sve kako bi vaši viličari bili u potpunosti spremni za korištenje.


Kontaktirajte nas i rasteretite sebe obaveze servisnog održavanja Vaših viličara.


Džida d.o.o.