Dobrodošli na novu web stranicu Džida d.o.o.

Dobrodošli na novu web stranicu Džida d.o.o.

Korporativna web stranica ogledalo je svake tvrtke. Vođeni tom mišlju, odlučili smo unaprijediti i poboljšati izgled našeg site-a, što je dovelo do ove nove, moderno dizajnirane, responzivne web stranice. 

Kroz lako pregledan menu-i, možete se upoznati s cjelokupnim poslovanjem naše tvrtke, našim uslugama i proizvodima, a kao novost, omogućili smo online slanje zahtjeva za servisiranje viličara.


Online zahtjev za servis Naime, svjesni potreba naših klijenata i koliko poteškoća može zadesiti poslovanje ukoliko je viličar u kvaru duže vrijeme, razvili smo online prijavu za servisiranje viličara. Dovoljno je kliknuti na responzivno dugme i otvara Vam se mogućnost online slanje zahtjeva nakon kojega u akciju stupaju naši serviseri.


Blogovi kao informacijeNo, ovo je tek početak razvoja web stranice tvrtke Džida d.o.o.  

Namjera nam je da kroz blogove, koji su još jedna od novosti, približimo našu tvrtku svim sadašnjim kao i budućim klijentima. U blogovima ćemo detaljnije pojasniti naše proizvode i usluge te s Vama podijeliti vijesti sa sajmova i drugih događanja na kojima prisustvujemo. 

U ovom tekstu ćemo tek ukratko podsjetiti na pregled usluga i proizvoda koje nudi tvrtka Džida d.o.o. 


Kratki pregled proizvoda i usluga Džida d.o.o.


Džida d.o.o. ekskluzivni je partner njemačkog proizvođača viličara Jungheinrich te irske tvrtke Combilift i njihovih elektro i dizel/plin viličara. Osim novih viličara, nudimo i prodaju rabljenih viličara.

A ukoliko je trenutno za vašu tvrtku preveliki izdatak kupovina novog ili rabljenog viličara, u Džida d.o.o. možete unajmiti upravo onoliko viličara koliko vam treba za uspješno poslovanje. 

Osim prodaje i najma viličara, nudimo i svima poznati, pouzdani servis viličara u cijeloj državi.  

Isto tako, tu je i dodatna oprema za uspješno funkcioniranje svake tvrtke:

  • Regalnu opremu našeg partnera Jungheinrich-a
  • Opremu za čišćenje talijanske tvrtke DULEVO
  • Vodoinstalatersku opremu talijanske tvrtke FAMM
  • Robotske ručne kosilice SPIDER češke tvrtke Dvorak te 
  • Brzopodizna vrata njemačke tvrtke EFAFLEX 


Za sve dodatne informacije o našoj tvrtki i našoj djelatnosti, obratite nam se s povjerenjem kojeg nećemo iznevjeriti, 


Džida d.o.o.